Is LEGOLAND voor alle leeftijden leuk?

legoland

Is LEGOLAND voor alle leeftijden leuk?

Ga je op vakantie naar Denemarken en denk je eraan om een bezoekje aan LEGOLAND te brengen? LEGOLAND voor alle leeftijden leuk? Reken maar van yes! LEGOLAND is echt super tof voor jong en oud. Het is er namelijk ontzettend leuk voor alle leeftijden. Of je nu 3 of 75 bent, dit pretpark heeft veel verschillende topattracties waar jij je prima kan vermaken. We hebben een klein overzichtje voor je gemaakt:

LEGOLAND voor kleine kinderen

Ook voor kleine kinderen die DUPLO al ontdekt hebben, is LEGOLAND een groot succes. Er is namelijk een draaimolen met DUPLO vliegtuigjes, een Express trein van DUPLO en je ontdekt er ook een heel dorp vol met DUPLO speelhuisjes. Hoe leuk is dat? De wereld ontdekken die helemaal van DUPLO gemaakt gemaakt is, dat is toch de droom van iedere peuter en kleuter?

LEGOLAND voor kinderen

Wanneer je op vakantie bent op zo’n heerlijk bungalowpark in Denemarken en LEGOLAND in de buurt ligt is dit ook voor de wat grotere kinderen fantastisch. Er staan tal van bijzondere attracties in het attractiepark te wachten op de kinderen met een lengte vanaf ongeveer 100 cm groot. Wat dacht je van Ninjago World, de Flying Eagle of de Vinking River Splash?

Ook erg leuk is Polard land. Polard land staat in het teken van de Zuid-en Noordpool daarin vind je de attracties Polar X-plorer, wat een een achtbaan is en de robotarm Ice Pilots School. Wist je dat er ook een pinquïnverblijf te vinden is naast de achtbaan?

Natuurlijk is dit maar een ontzettend kleine greep van al het moois dat er te zien en beleven is in LEGOLAND. De kinderen zullen op ontdekkingstocht gaan en de dag van hun leven hebben. Dat zit ongetwijfeld helemaal goed! Zie, kijk, bewonder en beleef!

LEGOLAND voor alle leeftijden leuk? Reken maar van yes!

Ben je op vakantie in Denemarken met het gezin? Het is dan een absolute must om met het gezin een bezoekje te brengen aan LEGOLAND. LEGOLAND is namelijk voor alle leeftijden leuk. Ga de lucht in met de LEGOTOP en bekijk vanaf zo’n 36 meter hoogte het mooie park, wat een uitzicht! Of laat je in de LEGO trein meenemen door LEGOLAND en bekijk alle bijzondere LEGO gebouwen en landschappen van het Miniland. Wist je dat je in Miniland zelfs de allercoolste LEGO versies van de Eiffeltoren, de Amsterdamse grachten, Burj Khalifa, het One World Trade Center, Ribe en Kopenhagen te bewonderen zijn? Ook vind je er in het themagebied onder andere een verkeersschool, monorail, uitzichttoren en uiteraard de LEGO-trein.

legoland

Overnachten in LEGOLAND

Naast dat LEGOLAND voor alle leeftijden leuk is, is het misschien nog wel leuker dat je er ook kunt overnachten. In het gezinsvriendelijke hotel vermaakt iedereen zich. De kamers hebben namelijk een schitterend uitzicht op het attractiepark en er zijn zelfs kamers te boeken die zijn ingericht in een bepaald thema met een speeltafel met LEGO.

Het hotel bevindt zich op zo’n 800 meter van het waterpark Lalandia en de luchthaven is iets minder dan 10 minuten rijden.

 

Share this post