Alternatief Center Parcs: 3 tips!

alternatief center parcs

Alternatief Center Parcs: 3 tips!

Wanneer je aan het plannen van een vakantie op een bungalowpark denkt, wordt er vaak als eerst aan een van de Center Parcs parken gedacht om je vakantie door te brengen. Dat is niet zo vreemd, Center Parcs parken bevinden zich in mooie gebieden en hebben veel faciliteiten tot hun beschikking. Prettig om even helemaal tot rust te komen. Maar dit kan natuurlijk bij nog veel meer soorten parken. Wij hebben 3 andere vakantieparken voor jou op een rijtje gezet die zich zeker kunnen meten aan Center Parcs. Lees snel verder voor 3x een alternatief voor Center Parcs:

Alternatief Center Parcs: Marveld Recreatie

Het familiepark Marveld Recreatie ligt vlak bij de Duitse grens, en nog dichter bij de Groenlo in Gelderland. Het is een ontzettend luxe vakantiepark met veel kindvriendelijke faciliteiten. Er is bijvoorbeeld een groot subtropisch zwembad met toffe glijbanen en ook kun je er een bezoekje brengen aan de kapper of een luxe spa-center. Wil je op pad met de kano of mountainbike? Ook dit is te huren bij Marvel Recreatie. Voor de liefhebbers is er tijdens de schoolvakanties ook een animatieprogramma. Leuk toch?! Vakantiepark Marveld Recreatie is een paradijs op aard voor zowel jong als oud. Je bent hier in alle seizoenen helemaal op je plek.

Landal GreenParks, een goed alternatief voor Center Parcs

De parken van Landal zijn zoals de naam al zegt heerlijk groen. Ze liggen allemaal in een mooie groene omgeving waar de natuurliefhebber zich koning ter rijk voelt. Landal heeft prachtige vakantiehuizen waar je je echt even helemaal weg waant. De vakantieparken van Landal GreenParks zijn bovendien niet alleen in Nederland terug te vinden maar zijn gevestigd in diverse landen in Europa.

Roompot is ook prachtig!

Roompot is weer een andere keten die we in dit rijtje kunnen scharen. Ken je bijvoorbeeld het Kustpark Texel? Naast dat het een voortreffelijke ligging heeft is er op dit park genoeg te beleven! De accommodaties en faciliteiten op dit vakantiepark zullen ervoor zorgen dat je een aangenaam verblijf hebt. Zeker een goed alternatief voor Center Parcs

 

 

Share this post