Bungalowparken in Denemarken

bungalowparken denemarken

Bungalowparken in Denemarken

Op vakantie gaan is voor de mens een erg fijn uitje. Op vakantie betekent niet per se dat je nu enorm luxe een eigen villa moet hebben met eigen zwembad en enorm veel oppervlak. Op vakantie gaan gaat vooral om het niet bezig hoeven zijn met werk, het huishouden en alle dagelijkse taken die je thuis wel hebt. Daarom is het erg fijn als je deze vakantie fijn kan vieren, bijvoorbeeld op een van de Bungalowparken Denemarken. En bungalow huren is erg fijn. Je hebt je eigen huisje maar voelt toch de unieke omgeving.

Bungalowpark in Denemarken met speciaal een thema

Een van de populaire bungalowparken in Denemarken is het park dat bij LEGOLAND hoort.  Dit is zoals de naam ook al zegt bekend voor zijn attracties die gelinkt zijn aan LEGO. Het park ligt in de plaats Billund. Het speciale aan dit park is dat elke leeftijd hier iets te doen heeft. Er zijn ontzettend veel attracties. Het hotel dat bij LEGOLAND staat heeft kamers tot de beschikking die helemaal in het LEGO thema zijn ondergedompeld

Een park in de buurt van LEGOLAND

Het bungalowpark dat ook erg dichtbij dit attractiepark ligt is Lalandia, in hetzelfde plaatsje als LEGOLAND. Dit park heeft de iets luxere bungalows tot de beschikking. Dat wil niet zeggen dat dit park perfect is voor gezinnen. Dit park beschikt over een groot binnenzwembad en verschillende waterglijbanen.

Het park met zeezicht

Op zoek naar bungalowparken in Denemarken? Dit is een tip: In het plaatsje Skallerup Klit aan de kust van Denemarken ligt een groot bungalowpark met grote bungalows. Dit park is enorm populair. Waarschijnlijk komt dit door de goede speelgelegenheden voor de kinderen. Dit park heeft een groot speelparadijs. Dit bevatten enorme glijbanen, klimtoestellen en ballenbakken. De kinderen kunnen zich hier goed vermaken terwijl de ouders een drankje doen aan de bar of van het prachtige uitzicht te genieten.

Share this post