De leukste bungalowparken in Duitsland

bungalowpark duitsland

De leukste bungalowparken in Duitsland

Het is niet al te ver tot je over de grens bent en je bevindt in het mooie Duitsland. Ook voor de vakantie zien mensen hier vaak hun bestemming. Uiteraard geldt dit ook voor bungalowparken. In dit artikel lees je wat de gaafste parken zijn. Het is simpel om deze te vinden. Je zoekt op Bungalowparken Duitsland op het internet en je zult allerlei websites vinden.

Niet ver van de grens de leukste bungalowparken van Duitsland

Niet enorm ver over de grens, zo een 100 kilometer van Dortmund vandaan, ligt het Center Parcs park Hochsauerland. Dit is een van de populairste bungalowparken in Duitsland om naartoe te gaan. Het park is erg veelzijdig. Het heeft een ski- en sleeverhuur voor als er sneeuw ligt. Maar ook zwembaden en fietsen kunnen gebruikt worden om van ene fijne vakantie te genieten. Het bedrijf blinkt ook uit in zijn sportfaciliteiten. Zo is er een tennisbaan en een plek om te golfen.

Op helemaal tot rust te komen

Het Landalpark sonnenberg is een goede plek om tot rust te komen. Het is een park dat zich bevindt in de bergen waar je prachtig kunt wandelen of fietsen. Maar ook op het park zelf kun je je goed vermaken. Zo zijn er ook hier sportfaciliteiten aanwezig zoals golf of beachvolleybal.

Ook de meer gezelschapsspellen kunnen gespeeld worden. Zo is er een bowlingbaan aanwezig op het park. Uiteraard zijn er ook genoeg plekken waar lekker gegeten kan worden en een gezellige borrel gedronken kan worden.

Net over de grens

Net over de grens, dichtbij Enschede, ligt het bungalowpark in Duitsland het park Roompot Ferienresort Bad Bentheim.

In dit bungalowpark in Duitsland vind je veel verschillende types vakantiewoningen. Zo kun je gemakkelijk met een groep van 10 personen op dit park verblijven. De faciliteiten op dit park bevatten een zwembad, midgetgolf, een speelplek voor kinderen en een sportveld.

Share this post