Een vakantie in Zeeland is genieten!

vakantie zeeland

Een vakantie in Zeeland is genieten!

Wil je even helemaal lekker weg? Het drukke stadleven achter je laten? Ga dan lekker op vakantie in Zeeland, ontspan in één van de vele prachtige vakantiehuisjes. Waai lekker uit in Zoutelande door een prachtige wandeling te maken door de branding van de Noordzee. Maak gebruik van de watersport faciliteiten zoals zeezeilen, kitesurfen of golfsurfen. Waar je een vakantiehuis moet huren? Dat kan bij veel verschillende parken zoals Landal of Center Parcs.

Veel mogelijkheden om te fietsen en wandelen in Zeeland

Zeeland is een ontzettend waterrijke provincie. Juist daarom kun je ontzettend goed fietsen en wandelen terwijl je van het prachtige landschap geniet dat is omringt door strand, duinen, bossen en polders. Niet te missen: de fauna en flora in Zeeland. Ga de fiets-en wandelroutes in Zeeland af door de vissersdorpjes en eet de lokale verse vis.

Bij een vakantie in Zeeland hoort watersport

Wanneer je een vakantie op een bungalowpark in Zeeland hebt geboekt ben je verzekerd van een schitterende ligging nabij of aan het water. Denk aan de meren zoals de Oosterschelde of het Grevelingenmeer, of misschien zelfs aan de Noordzee. Voor de watersporter is Zeeland dan ook een heus walhalla! Je kunt er jetski’s huren, kitesurfen en zelfs duiken. Wist je dat wanneer je bij Roompot Beach Resort verblijft je direct aan het water van de Oosterschelde zit? Dit park heeft ook nog eens zijn eigen schone zwemwater en zandstrand!

vakantie zeeland

Vakantie in Zeeland en cultuur snuiven!

Door Zeeland lopen 2 zeearmen: de Westerschelde en de Oosterschelde. Wist je dat Zeeland voor het grootste deel uit (schier)eilanden bestaat? Het is prachtig om de deltawerken te bekijken en een bezoekje aan de dammen en stormvloedkeringen is ook zeker een must. Wil je wat meer cultuur snuiven? Dan zijn er een tal van musea waar je je goed kan vermaken. Wat dacht je van een bezoekje aan Deltapark Neeltje Jans of het Zeeuws Museum?  Met een verblijf tijdens je vakantie in Zeeland zal je je niet vervelen!

 

 

Share this post